Don de Jong mag zich tot wel rekenen tot de meest populaire Nederlandse vloggers op YouTube. Hij heeft inmiddels al meer dan een miljoen abonnees naar zijn kanaal weten te trekken, waarop hij zijn avonturen met veel enthousiasme deelt. Toch is Don veel meer dan alleen een content creator met een veelzijdig publiek. Hij wordt ook gezien als pionier, als ondernemer met een visie en iemand die grote successen weet te behalen in de zakenwereld. Zo heeft hij meerdere ondernemingen op zijn naam staan, waaronder Focus Drink en Beat my Boxer.

Een kijkje binnen bij Don de Jong in Roelofarendsveen

Don is iemand die graag alles deelt met zijn volgers, zoals dat natuurlijk ook past bij een echte vlogger. Het verbaasde dan ook niemand dat hij zijn volgers enthousiast meenam voor een kijkje in zijn woning. Het huis van Don in Roelofarendsveen staat zonder twijfel voor luxe en comfort. Op jonge leeftijd wist hij al een droomhuis te bemachtigen dat niet alleen ruim en stijlvol is, maar ook van alle gemakken is voorzien. Van een gezellige woonkamer tot een keuken die de hartslag van elk kookliefhebber sneller doet slaan. Met zijn woning laat hij echt zien dat hij succes op succes weet te bereiken. Het adres van Don de Jong delen we uiteraard niet, omdat zijn prive leven ook gerespecteerd moet worden!

Niet alleen een passie voor mooi wonen

Het mag duidelijk zijn dat Don een passie heeft voor mooi, luxe en stijlvol wonen, maar hier houden zijn passies zeker niet op. Zijn garage is een paradijs voor autoliefhebbers. Met diverse pronkstukken, zoals de Audi RS6 ABT en een Lamborghini Huracan, laat Don zien dat snelheid en stijl hand in hand gaan. Zijn liefde voor auto’s is niet te missen, met een Lamborghini logo dat trots de ingang van zijn garage siert, een duidelijk statement van zijn passie voor de fijnere dingen in het leven. Meer dan eens neemt hij zijn volgers mee in zijn passie voor mooie auto’s, waardoor hij ook veel autoliefhebbers weet te bereiken.

Succesvolle bedrijven van Don de Jong

Don de Jong is niet alleen een YouTube-icoon, maar ook een succesvol ondernemer. Zijn bedrijven, Focus Drink en Beat my Boxer, laten zijn vermogen om kansen in de markt te zien en te benutten duidelijk zien. Hij weet hoe je als ondernemer aan de slag moet gaan om een goede omzet te bereiken. Deze ondernemingen zijn daarnaast ook een bewijs dat hij veel meer kan dan alleen leuke video’s maken voor op social media. Don heeft een goed stel hersens en ook dat deelt hij graag met zijn volgers.

Van gewone jongen tot succesvolle man

Don werd geboren in de plaats Rijpwetering, in een gewoon gezin zonder al te veel poespas. Er is niet heel veel bekend over zijn achtergrond, maar duidelijk is wel dat hij aan dit leven begon als een heel gewone jongen. Vanaf het moment dat hij zijn YouTube kanaal lanceerde bleek hij hier echt talent voor te hebben. Volgens velen was het vooral zijn authenticiteit die ervoor zorgde dat hij zo populair werd. Hij bleef zichzelf, lekker gewoon en toch niet doorsnee. Hij stapte uiteindelijk over op het maken van gaming content, waardoor hij in één klap een grote groep volgers aan wist te spreken.

Voornamelijk inkomen uit YouTube advertenties

Het grootste deel van het inkomen van Don de Jong komt nog altijd uit YouTube advertenties. Het vermogen van Don wordt op dit moment geschat op bijna 1 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij bereikt met zowel zijn YouTube video’s als zijn ondernemingen. Zijn jaarinkomen zou op dit moment rond de 300.000 euro liggen. Er mag natuurlijk ook gezegd worden dat een aardig deel van het vermogen van Don is omgezet in andere waarde, zoals door de aanschaf van zijn peperdure auto’s.

De woning in Roelofarendsveen

Waar veel succesvolle influencers, content creators en ondernemers ervoor kiezen om in een grotere stad te gaan wonen, kies Don de Jong ervoor om lekker in een kleinere gemeenschap te blijven. Zijn woning in Roelofarendsveen is ruim genoeg voor een grote familie, waardoor hij wat dat betreft niet direct noodzaak zal zien om te verhuizen als hij een paar stappen verder neemt in dit leven. Op dit moment lijkt Don vooral heel erg gelukkig te zijn met de ruimte, de luxe en het comfort van zijn stijlvolle woning in Roelofarendsveen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *