Bitcoin en andere crypto’s zijn sinds enkele jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste manieren om geld te verdienen en een geweldige investeringsmogelijkheid voor handelaren. 

Toch is de sector extreem volatiel. Daarom vereist BTC-handel toegang tot tools die ervoor zorgen dat handelaren goede handelsbeslissingen kunnen nemen. Veel handelaren zijn geneigd om geautomatiseerde handelssoftware te gebruiken om hun efficiëntie te verbeteren en ook hun handelswerk gemakkelijker te maken.

Een van de nieuwste en meest betrouwbare geautomatiseerde handelssoftware is BitiCodes. Laten we eens kijken wat het biedt.

Wat is BitiCodes?

beleggen-crypto

BitiCodes is een cryptocurrency-handelsrobot die gebruikers helpt om tot 60% van de winst per dag te behalen met cryptocurrency-handel. Dit handelsplatform brengt u slechts een kleine commissie in rekening op uw winst en biedt ook handel in een demomodus, zodat u zeker weet of het de juiste keuze voor u is voordat u geld investeert.

BitiCodes staat voor een auto trading robot ontwikkeld voor het handelen en investeren in Bitcoin en crypto’s. Het platform is naar verluidt gemaakt in 2017 en beweerde een nauwkeurigheid van ongeveer 90% te hebben. Het is niet verrassend omdat het is gebaseerd op een geprogrammeerd algoritme dat wordt ondersteund door AI in vergelijking met menselijke handel, die handmatig wordt gedaan.

De software onderzoekt de markt en voorspelt inkomende prijsveranderingen. Vervolgens voert het automatisch handelsorders uit. Bovendien is BitiCodes een handelssoftware die is ontworpen om nieuwkomers en experts te helpen bij hun handelsactiviteiten. 

De robot analyseert marktbewegingen van cryptocurrency en voorspelt de juiste tijd om te kopen of verkopen. 

Bovendien kan deze geweldige software de gegevens gemakkelijk sorteren in technische en fundamentele analyse, waardoor het verschilt van andere ATS op de markt.

BitiCodes zet gegevens om in kwantitatieve en kwalitatieve informatie, wat een voordeel is ten opzichte van andere software van dit type die alleen kwantitatieve gegevens kan detecteren en observeren.

Verkrijgt BitiCode software?

crypto-processor

Het is volkomen logisch om sceptisch te blijven over de software die adverteert met snelle rendementen als gevolg van het brede scala aan crypto-oplichters die de cryptocurrency-industrie hebben geteisterd. 

Niettemin, volgens ons onderzoek van de getuigenissen van vele klanten, lijkt dit ATS legitiem te zijn. Duizenden handelaren bevestigen dat dit handelsplatform hen in de afgelopen paar jaar een hoop geld heeft opgeleverd. Tegelijkertijd hebben zij geprofiteerd van een klantenservice die altijd responsief, gastvrij en toegankelijk is. 

Bij het doorbladeren van verschillende sites, zult u positieve getuigenissen vinden die aantonen hoe deze uitstekende software hen heeft geholpen inkomensstabiliteit te verkrijgen.

Deze handel bot lijkt trots te zijn op een enorme slagingspercentage dat het onderscheidt van andere handel bots op de markt. Het is ontwikkeld op een manier om een zelflerend platform te creëren. Bovendien maakt het gebruik van top-notch handelstechnologie gebouwd op Artificial Intelligence en Machine Learning algoritmen.

Bovendien kunnen gebruikers hun storting op elk moment terugtrekken zonder boetes als ze van gedachten veranderen over hun handelsbeslissingen. 

Ook is de demo een geweldige optie als u deze ATS wilt uitproberen zonder een cent te riskeren. U kunt controleren hoe de bot werkt onder bepaalde marktomstandigheden. Ten slotte kunt u alleen investeren een bepaald bedrag in live handel als je klaar voelt.

BitiCodes voldoet aan de beste praktijken van de industrie en vertegenwoordigt een van de meest betrouwbare en efficiënte handelssoftware van vandaag.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *